Homepage
Info
Draaistijl
Referenties
Shows
Boekingen
Foto's
Over Ons
Contact
4Tastic Drive-in Shows
Licht | Geluid | DJ’s
4Tastic Drive-in Shows  |  Contact: info@4tastic.nl  |  06 - 29 01 88 27  |  ©4Tastic Drive-in Shows 2015
Informatie
In veel gevallen heeft u een DJ nodig inclusief een professionele geluidsinstallatie. 4Tastic beschikt over meerdere geluidsinstallaties van de hoogste kwaliteit en kan u een fraaie lichtshow bieden.

Vanaf € 399,- heeft u een complete drive-in show voor uw feest. Naast een DJ beschikt u dan over een geluidsinstallatie en een kleine sfeervolle lichtshow.

Bekijk hier alle shows en prijzen. De prijzen zijn exclusief reiskosten en extra opties.
4Tastic Drive-in Shows bezorgt u een fantastisch feest! Wij kunnen op vele verschillende gelegenheden ingezet worden. Denk hierbij aan een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, schoolfeest, tuinfeest, jubilea, et cetera.

Vanzelfsprekend draaien onze DJ’s de muziek naar uw keuze. Van tevoren wordt er door u bekend gemaakt wat er wel en niet gedraaid mag worden. Ook kunt u een playlist inleveren die de DJ meeneemt in zijn repertoire.

Voor de DJ’s van 4Tastic moet elk optreden een succes worden en daarvoor hebben zij de juiste kennis en muziek. Ook heeft 4Tastic de juiste apparatuur voor grote en de kleinere zalen. De zeer nette en strakke drive-in show is een must voor uw oog en oor en de apparatuur is nagenoeg het beste in deze branche. Daarbij is een lichtshow een optie om een optreden helemaal compleet te maken.

Prijzen voor een show van 4Tastic Drive-in Shows

4Tastic heeft de mogelijkheid om met een complete licht- en geluidset naar u toe te komen. Dit kan in de gehele regio Utrecht. We komen regelmatig in IJsselstein, Nieuwegein, Vianen, Houten, Vleuten, De Meern, Utrecht, etc. Bekijk hier de referenties en plaatsen waar 4Tastic zoal gedraaid heeft.

Al vanaf € 75,- per uur draait één van onze 4Tastic DJ’s bij u op locatie. Dan zal een DJ naar uw feest komen met zijn Cd-spelers en DJ-mixer die hij aansluit op uw PA-installatie. Ook neemt hij een aantal cd-koffers met nagenoeg alle genres muziek mee.