Homepage
Info
Draaistijl
Referenties
Shows
Boekingen
Foto's
Over Ons
Contact
4Tastic Drive-in Shows
Licht | Geluid | DJ’s
4Tastic Drive-in Shows  |  Contact: info@4tastic.nl  |  06 - 29 01 88 27  |  ©4Tastic Drive-in Shows 2015
Draaistijl
Diskjockey’s

De DJ’s van 4Tastic draaien/entertainen het publiek dat voor hen staat. Dit met kennis die zij hebben opgebouwd in de afgelopen 12 jaren. Kennis die ze hebben opgedaan op huwelijk-, school- en scholierenfeesten, jubilea's en verjaardagen. 4Tastic is een sfeermaker op elk feest!

Tophits

4Tastic draait de muziek die de opdrachtgever wenst. Wij ontvangen graag van de opdrachtgever een lijst met muziekvoorkeuren via de mail. Bij grotere feesten of bij speciale wensen zal de DJ in een eventueel voorgesprek met de opdrachtgever de details van het feest bespreken. Hieruit zal een lijst komen met de muziekvoorkeuren en andere wensen. Met deze lijst en de jaren ervaring zal de DJ een dansbare mix ten gehore brengen voor jong en oud. Daarbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de gasten van het feest. Afwisseling is de “kern” van de draaistijl van de DJ’s van 4Tastic. De 4Tastic DJ
draait nu de platen uit de hedendaagse top 40, maar even later de dansbare ‘oldies’ uit de jaren ’70 / ’80.

Mix

Op een feest heeft u te maken met verschillende gasten, die allemaal een eigen muzieksmaak hebben. De één houdt van disco, de ander houdt van rock, en weer een ander geeft de voorkeur aan top 40 muziek. Om alle genodigden in hun behoefte te voorzien is er een goede mix van de verschillende muziekgenres nodig. Dit is één van de kenmerken van 4Tastic Drive-in Shows!
CD en Digitaal

De DJ’s van 4Tastic hebben de keuze uit een brede muziekcollectie die uit ongeveer 300 Cd’s en 30.000 nummers op de laptop bestaat. Ze draaien vooral met Cd’s en als ondersteuning hebben ze een grote database aan muziek op de laptop. Ze combineren de kwaliteitsvoordelen van Cd’s met de kwantiteitvoordelen van muziek op een pc. 4Tastic geeft om kwaliteit en wil alleen shows van hoge kwaliteit weggeven. Dat geldt voor de  licht- en geluidsapparatuur maar zeker voor de geluidsdragers!

Sfeer

De sfeer van een feest moet altijd goed zijn en na afloop moet u een onvergetelijke avond hebben gehad. Die sfeer kan 4Tastic heel goed overbrengen op het publiek. De DJ bespeelt het publiek met de muziek die hij draait en niet met flauwe grappen of vele aankondigingen.

Playlist

Elk optreden is anders. Daarom maakt 4Tastic geen gebruik van een standaard muzieklijst. Op de avond zelf zal de DJ kijken wat het publiek leuk vindt en waar op gedanst wordt. Met zijn ervaring kan hij precies aanvoelen wat de mensen op de avond aanspreekt en wat niet. U kunt als opdrachtgever van te voren wel een playlist inleveren met uw muzikale voorkeur. Deze nummers hebben dan prioriteit tijdens het draaien. Ook tijdens het optreden kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden.